Dear Customers, we would like to inform You that from 31 December 2022 to 2 January 2023 is a New Year and Bank Holiday and our UK office is closed. We are coming back to You on January 3, 2023. We apologize for the inconvenience.

Ben je voorzichtig met allerlei voedingssupplementen? Geloof je niet in ze?

Of misschien ben je zelfs bang om ze te nemen, omdat je ervan overtuigd bent dat ze meer kwaad doen dan helpen? Je hebt alle recht om dat te doen. We willen u er vandaag echter van overtuigen dat pure groothandelscafeïne meer is dan een voedingssupplement voor sporters. Het is een product dat in elke editie een prettig alternatief voor koffie kan zijn.

Koffie of watervrije cafeïne

Wat zit er in koffie? Natuurlijk cafeïne, evenals een schat aan smaken en aroma’s. Het hoeft echter niet voor iedereen geschikt te zijn. Net zoals niet iedereen een theedrinker is, houdt niet iedereen van koffie. Maar hoe zit het met de cafeïne erin? Kan het in een andere vorm worden ingenomen? Blijkt dat het is, en het is veel gemakkelijker om te doen dan je zou denken. We presenteren een uniek product dat onlangs in première is gegaan in andere landen over de hele wereld. Het is pure cafeïne.

Hoe wordt pure cafeïne gemaakt?

Het is een 100% natuurlijk product, afkomstig van robusta en arabica koffiebonen. Dit zijn speciaal geselecteerde koffiesoorten van de beste plantages over de hele wereld. Koffiebonen gaan naar productie-installaties waar ze worden onderworpen aan het extractieproces. Hierbij ondergaan de bonen verschillende fysische en thermische processen, waardoor er puur cafeïnepoeder uit wordt geselecteerd. Het heeft de vorm van een zeer fijn gemalen poeder, meer als stof. Watervrije cafeïne heeft geur noch smaak. Het vereist ook geen oplossing in water om te worden ingenomen.

Pure cafeïne 1kg voor scholieren en scholieren

Van studeren voor examens krijg je slapeloze nachten? Of misschien heb je ernstige concentratieproblemen en focus op wat belangrijk is? We kennen deze situaties heel goed. We hebben het zelf meegemaakt en het enige dat ons redde was koffie die in hectoliter werd gedronken. Het had ook zijn negatieve gevolgen. Van het optreden van moeilijkheden bij het inslapen, via een sterk versnelde hartslag, tot frequent naar het toilet gaan. Ook financiële aspecten mogen niet worden onderschat. Om ervoor te zorgen dat de koffie je genoeg cafeïne geeft, kan het niet de goedkoopste laagwaardige koffie zijn. Ten tweede, hoe vaker en hoe meer je dronk, hoe meer je koffievoorraad opraakte en moest worden bijgevuld. Dat bracht natuurlijk ook kosten met zich mee. Hun oplossing kan watervrije cafeïne zijn. Je hoeft het niet te verdunnen in water. Het is 100% cafeïne, zonder extra ingrediënten of vulstoffen. 1 gram puur cafeïnepoeder komt overeen met 2 koppen espresso van goede kwaliteit. Watervrije cafeïne 1 kg kost vele malen minder dan 1 kg kwaliteitskoffiebonen.

Watervrije cafeïne voor sporters

Natuurlijk mag ook het belang van cafeïne voor sporters niet worden onderschat. Het wordt vooral vóór de training ingenomen en levert uiterst waardevolle energie en motiveert tot grotere fysieke inspanning. Tegelijkertijd minimaliseert het het gevoel van vermoeidheid en heeft het een positief effect op het welzijn. Ook in dit geval is puur cafeïnepoeder gemakkelijk in te nemen, zelfs zonder water.