Dear Customers, we would like to inform You that from 31 December 2022 to 2 January 2023 is a New Year and Bank Holiday and our UK office is closed. We are coming back to You on January 3, 2023. We apologize for the inconvenience.

Watervrije cafeïne

Train je regelmatig en worstel je met het probleem van gebrek aan energie of overtraining? Weet je niet hoe je ermee om moet gaan? Dan hebben we een geweldige oplossing voor je. Het is watervrije cafeïne. Pure cafeïne die erin is gegoten, heeft tal van voordelen. Dit is voornamelijk het ontbreken van andere ingrediënten die het volume van producten vergroten. Pure cafeïne kan direct voor de training worden ingenomen en hoeft niet te worden verdund met water of andere vloeistoffen.

Wat is puur cafeïnepoeder?

Het is zorgvuldig geselecteerde cafeïne, bereid in een schone en gebruiksvriendelijke vorm. Pure cafeïne dient gedoseerd te worden in een hoeveelheid van maximaal 0,6 gram voor training of mentale inspanning. Hoe werkt watervrije cafeïne? Op een vergelijkbare manier als de cafeïne die aanwezig is in koffie of thee. Het voordeel ervan ligt echter voor de hand. Om watervrije cafeïne in de maximaal aanbevolen dosis in te nemen, hoeft u niet meerdere koffies of theeën achter elkaar te drinken. Dit verkort de tijd die nodig is om de verwachte effecten te bereiken.

Hoe werkt watervrije cafeïne?

Het effect van watervrije cafeïne kan in verschillende groepen worden verdeeld. Allereerst moet het energie geven. Het stimuleert ons lichaam tot zware lichamelijke inspanning, waardoor de effecten van vermoeidheid, overtraining en het gevoel van pijn worden verminderd. Het wordt aanbevolen om het voor en na de training in te nemen, wanneer de oefening extreem vermoeiend en intens was. Synthetische cafeïne is zeer veilig en bevat geen andere ingrediënten, waaronder geen suikers. De consumptie ervan is veilig voor het lichaam en levert geen extra, onnodige calorieën op. Pure synthetische cafeïne wordt ook aanbevolen aan iedereen die mentaal intensief werkt. Leren, voorbereiden op de sessie of professioneel werk. Als je je niet kunt concentreren op de taak die voorhanden is, kan pure cafeïne 1 kg je helpen. Het zal veel gemakkelijker voor u zijn om te gaan zitten voor het werk dat u zou moeten doen en niets zal u afleiden.

Groothandel in cafeïne – waar het loont om te kopen

Pure cafeïne 1 kg is een product dat heel lang meegaat. Bedenk dat een aanbevolen dosis cafeïne 3 tot 6 gram is. Mensen die zelden koffie of thee drinken en producten met toegevoegde cafeïne consumeren, kunnen de positieve effecten ervan zelfs bij lagere doses voelen. Het is dus makkelijk uit te rekenen dat 1 kg cafeïne voor heel lang genoeg is.

Veilig winkelen

Iedereen die er zeker van wil zijn dat ze het product van de hoogste kwaliteit kopen, moet het op bewezen plaatsen kopen. Onze winkel geeft zo’n zekerheid. Het pure cafeïnepoeder dat beschikbaar is in de aanbieding is een product van een gerenommeerd bedrijf. Synthetische cafeïne is een product dat niet alleen aan atleten is gewijd. Ook mensen die hoge intellectuele prestaties van zichzelf eisen, of dit nu komt door de noodzaak om te studeren of te werken, zouden ook pure cafeïne moeten gebruiken. Overschrijd natuurlijk niet de aanbevolen doseringen, aangezien dit prikkelbaarheid, nervositeit en slapeloosheid kan veroorzaken.